CURRY PALACE & TANDOOR

Recentreview


3.5 stars out of 46 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Curry Palace & Tandoor. Want to know more? Find out more.

23 Mar 2024 at 21:42 Delish!
11 Feb 2024 at 20:35 Niet volledig niet meer warm
7 Nov 2023 at 11:51 Niets op aan te merken,het was allemaal in orde!
31 Jul 2023 at 21:12 Ontgoocheld in de kwaliteit. Normaal een feest van smaak maar deze bestelling niet. Naan met look gevraagd maar de look was afwezig. Prijzig.
3 Mar 2023 at 19:50 Wouldn't recommend
23 Dec 2022 at 6:58 Lekker maar toch aan de duurdere kant. Redelijk grote brokken in de biryani die ik zelf toch nog wat fijner heb gesneden.
3 Dec 2022 at 3:31 Ik bestelde om 21u02 mijn eten. Om 22u27 werd deze bestelling geannuleerd door het restaurant zelf. Aan deze tijd kon ik geen nieuwe maaltijd ergens anders meer bestellen.
26 Nov 2022 at 10:47 De Tiki masala chicken was lekker maar niet om te zeggen wauw. Hele nacht buikpijn.. jammer...
30 Sep 2022 at 20:38 Het was overheerlijk!! We hebben jammer genoeg maar één potje rijst ontvangen voor 3 gerechtjes, ik vermoed dat dat een misverstand was.
4 May 2022 at 8:02 We thought it was real yummy and the portions of a good size. The bellies were full but not overly full. There were actual spices in the dishes. We liked everything, incl. the non-veg starter. Not cheap, though. But this is Bruges. :-)
18 Apr 2022 at 9:54 We hebben veel betaald voor wat we maar kregen. We waren niet echt voldaan. De bezorging was ook een half uur te laat. Het eten was ook niet echt warm meer. Wij gaan niet meer bij hen bestellen. We zijn ook niet overtuigd van takeaway
18 Apr 2022 at 9:44 levertijd viel wat tegen maar het eten was het wachten waard de currys waren een van de beste dat we in lange tijd gegeten hebben, top!