CURRY PALACE & TANDOOR

CURRY PALACE & TANDOOR Curry Palace & Tandoor

order food online

Recentreview


4 stars out of 25 reviews
10 Aug 2021 at 18:55 Heel lekker
14 Jun 2021 at 17:46 Excellent food !
4 May 2021 at 0:43 Shahi paneer was lekker en Madras curry is enige wat we gekregen hebben van wat we besteld hebben. Al derest was verkeerd!!! Jullie eten is al duur llet wel op dat jullie juiste eten meegeven. Om eerlijk gezegd dit restaurant is niet een aanrader voor
17 Apr 2021 at 22:02 We hadden als leveringstijdstip 19:45 gekozen maar toen we thuis kwamen om 19:30 zagen we dat de bezorger al voor de deur stond. Waarom mogen we een leveringstijdstip kiezen als men er zich toch niet aan houdt? Over het eten niets dan goed!
23 Mar 2021 at 22:51 Veel, lekker
23 Feb 2021 at 20:42 Heel lekker
25 Jan 2021 at 0:02 Eten was heel erg duur €51 voor een maaltijd voor 2 personen , we hadden er na nog honger , porties waren wat klein voor de prijs Wel gratis rijst en papadums gekregen Bezorging klopte ook niet met de aangegeven tijd , bezorger belde niet bij aankoms
19 Jan 2021 at 20:18 The food was amazing!!
14 Jan 2021 at 20:57 Zeer lekker eten en ik begrijp niet waarom de anderen de portie te klein vonden? Misschien hebben ze de porties vergroot na het lezen van deze commentaren maar de porties waren aldus zeker groot genoeg. Ook werd rijst bij geleverd.
8 Dec 2020 at 11:36 Good tasty food, but very small portions for the price.
3 Nov 2020 at 11:53 Track & trace werkt niet.
11 Oct 2020 at 9:25 Lekker maar te duur voor juist Een Kleine plastic potje.. geen brood of niets anders. Spijtig