CURRY PALACE & TANDOOR

Recentreview


4 stars out of 39 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Curry Palace & Tandoor. Want to know more? Find out more.

3 Dec 2022 at 3:31 Ik bestelde om 21u02 mijn eten. Om 22u27 werd deze bestelling geannuleerd door het restaurant zelf. Aan deze tijd kon ik geen nieuwe maaltijd ergens anders meer bestellen.
26 Nov 2022 at 10:47 De Tiki masala chicken was lekker maar niet om te zeggen wauw. Hele nacht buikpijn.. jammer...
8 Nov 2022 at 22:21 Wat duur om enkel maar je hoofdgerecht te hebben, zonder enige rijst/brood. Het restaurant had hier wel correct over geïnformeerd. Daarnaast wel jammer, onze bestelling werd 45min te laat geleverd... Verder wel heel lekker en genoten vd tikka masala!
30 Sep 2022 at 20:38 Het was overheerlijk!! We hebben jammer genoeg maar één potje rijst ontvangen voor 3 gerechtjes, ik vermoed dat dat een misverstand was.
4 May 2022 at 8:02 We thought it was real yummy and the portions of a good size. The bellies were full but not overly full. There were actual spices in the dishes. We liked everything, incl. the non-veg starter. Not cheap, though. But this is Bruges. :-)
18 Apr 2022 at 9:54 We hebben veel betaald voor wat we maar kregen. We waren niet echt voldaan. De bezorging was ook een half uur te laat. Het eten was ook niet echt warm meer. Wij gaan niet meer bij hen bestellen. We zijn ook niet overtuigd van takeaway
18 Apr 2022 at 9:44 levertijd viel wat tegen maar het eten was het wachten waard de currys waren een van de beste dat we in lange tijd gegeten hebben, top!
8 Feb 2022 at 21:08 Bestelling van €73 met 3 hoofdgerechten. Zat GEEN rijst bij naast de pilau rice die we EXTRA besteld hadden. Korma smaakte enkel naar kokos en de tikka masala naar een tomatenroomsaus zonder kruiden of aromas. Vindaloo was wel lekker maar zeer pikant
27 Dec 2021 at 13:25 Veel te laat geleverd
26 Dec 2021 at 22:01 Food was ok, but 2 HOURS WAITING is unacceptable. When we called the restaurant after 1 hour, they said "the food is ready but takeaway.com didn't send anyone to deliver it to you"!! The delivery guy just said "my mistake".... After 2 hours!!!
10 Aug 2021 at 18:55 Heel lekker
14 Jun 2021 at 17:46 Excellent food !