CURRY PALACE & TANDOOR

Order food online

Recentreview


4 stars out of 35 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Curry Palace & Tandoor. Want to know more? Find out more.

30 Sep 2022 at 20:38 Het was overheerlijk!! We hebben jammer genoeg maar één potje rijst ontvangen voor 3 gerechtjes, ik vermoed dat dat een misverstand was.
4 May 2022 at 8:02 We thought it was real yummy and the portions of a good size. The bellies were full but not overly full. There were actual spices in the dishes. We liked everything, incl. the non-veg starter. Not cheap, though. But this is Bruges. :-)
18 Apr 2022 at 9:54 We hebben veel betaald voor wat we maar kregen. We waren niet echt voldaan. De bezorging was ook een half uur te laat. Het eten was ook niet echt warm meer. Wij gaan niet meer bij hen bestellen. We zijn ook niet overtuigd van takeaway
18 Apr 2022 at 9:44 levertijd viel wat tegen maar het eten was het wachten waard de currys waren een van de beste dat we in lange tijd gegeten hebben, top!
8 Feb 2022 at 21:08 Bestelling van €73 met 3 hoofdgerechten. Zat GEEN rijst bij naast de pilau rice die we EXTRA besteld hadden. Korma smaakte enkel naar kokos en de tikka masala naar een tomatenroomsaus zonder kruiden of aromas. Vindaloo was wel lekker maar zeer pikant
27 Dec 2021 at 13:25 Veel te laat geleverd
26 Dec 2021 at 22:01 Food was ok, but 2 HOURS WAITING is unacceptable. When we called the restaurant after 1 hour, they said "the food is ready but takeaway.com didn't send anyone to deliver it to you"!! The delivery guy just said "my mistake".... After 2 hours!!!
10 Aug 2021 at 18:55 Heel lekker
14 Jun 2021 at 17:46 Excellent food !
4 May 2021 at 0:43 Shahi paneer was lekker en Madras curry is enige wat we gekregen hebben van wat we besteld hebben. Al derest was verkeerd!!! Jullie eten is al duur llet wel op dat jullie juiste eten meegeven. Om eerlijk gezegd dit restaurant is niet een aanrader voor
17 Apr 2021 at 22:02 We hadden als leveringstijdstip 19:45 gekozen maar toen we thuis kwamen om 19:30 zagen we dat de bezorger al voor de deur stond. Waarom mogen we een leveringstijdstip kiezen als men er zich toch niet aan houdt? Over het eten niets dan goed!
23 Mar 2021 at 22:51 Veel, lekker